Stuur een mail
Contact

Welkom bij CKE

Automatisering

Automatisering:


CKE-Automatisering  is het IT-servicebureau voor het midden- en kleinbedrijf. Wij zijn gevestigd in Wormerveer en hebben meer dan 20 jaar ervaring met dienstverlening aan het MKB. Door ons aanbod van pro-actieve service en het preventief onderhouden van computers zijn wij de geschikte IT service provider voor uw bedrijf of voor bij u thuis. Wij richten ons voornamelijk op netwerkbeheer, onderhoud en consultancy. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor verschillende ondersteunende diensten. Wilt u persoonlijke uitleg over onze werkwijze of wilt u gewoon kennis maken? Bel 06-51507564 of stuur een email naar peter@cke-couwenhoven.nl voor het maken van een afspraak!


Naast onze zorg voor uw systeembeheer kunnen wij ook fungeren als uw gesprekspartner op strategisch niveau. Wij kunnen u helpen met het optimaliseren van bedrijfsprocessen door middel van efficientere werkmethoden. Ook kunnen wij u assisteren met bijvoorbeeld het verbeteren van de communicatie door nieuwe IT technologieen.


Wilt u een second opinion over de status van uw netwerk? Is uw netwerk wel voldoende beveiligd en verkeren uw computers in goede conditie? Met een audit licht CKE Automatisering uw netwerk door en geeft u antwoord op deze en andere vragen.


Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u direct contact met ons opnemen  U neemt contact met ons op via e-mail: peter@cke-couwenhoven.nl of per telefoon: 06-51507564 of 075-6281400


We maken een afspraak met u wanneer het u schikt. • We komen bij u op locatie/kantoor voor een kennismakingsgesprek en met behulp van onze software verkrijgen wij relevante netwerkinformatie.


Op basis van het gesprek en de uitslag van de software ontvangt u een rapport met aanbevelingen. Uiteraard kunnen we een offerte op maat voor u maken. Aarzel niet en neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie. Wij hopen snel met u kennis te kunnen maken.


Het uiteindelijke doel is er voor te zorgen dat u een zorgeloze IT omgeving heeft. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, een snelle responstijd en duidelijke afspraken zijn onze sterke punten. Al deze diensten leveren wij tegen aantrekkelijke prijzen. Professionele computerhulp en systeembeheer voor een betaalbare prijs.

Openingstijden:                                        Adres:                                     Contact:


Maandag             -                                     Wandelweg 52                      T: 075-628 1400

Dinsdag               9:00 - 17:00                 1521AH                                  E: info@cke-couwenhoven.nl

Woensdag          9:00 - 12:00                 Wormerveer                          C: Contactformulier

Donderdag         9:00 - 17:00

Vrijdag                9:00 - 17:00

Zaterdag             -

Zondag                -